Brandholm Badehotel sjælland

Badehotel Sjælland

Nyd tosomheden på et romantisk badehotel nær Sjælland

Bandholm Hotel er et af de mest romantiske badehoteller Sjælland kan byde på

Det charmerede og idylliske Bandholm Hotel er tre år i træk blevet kåret som Danmarks bedste hotel af den verdensomspændende rejsehjemmeside Tripadvisor. Både i 2017, 2018 og 2019 har hotellet vundet førstepladsen i kategorierne ”mest populære hotel”, ”bedste service” og sidst men ikke mindst: ”mest romantiske hotel”. Giv dig og din partner en fantastisk mulighed for at nyde jeres tosomhed ved at prøve et badehotel nær Sjælland, hvor afslapning, romantik og velvære er skruet helt i top.

Et charmerende, gammeldags badehotel i idylliske omgivelser

Uanset om du har besøgt Sydhavsøerne mange gange eller aldrig før, er det bestemt køreturen værd. Fra Sjælland kan du køre over Storstrømsbroen ved Vordingborg, hvorfra du kan nyde den skønne udsigt over Storstrøm til venstre og Smålandsfarvandet til højre. Når du har fast land under dækkene igen, er der kun en køretur på 30-40 minutter til et af de mest romantiske badehoteller, Sjælland og Sydhavsøerne kan byde på. Bandholm er en lille landsby, der ligger på Lollands nordlige kyst i med kort afstand til mange af Lollands seværdigheder.

Den smukke badestrand og den idylliske havnepromenade med forbindelse til flere af øerne i Smålandsfarvandet udgør selve kernen af den charmerede landsby.

Det charmerende Bandholm Hotel ligger kun en kort gåtur herfra. Det er et gammeldags og romantisk badehotel med klassisk indretning i lokaler, der har budt gæster velkommen siden 1886. 43 eksklusivt indrettede værelser – flere med havudsigt, en gourmetrestaurant, stort wellnesscenter og et personale, der flere år i streg har modtaget TripAdvisors pris for bedste service, venter på at tage godt imod dig og din partner.

Hop i bølgen blå kun 2 minutters gang fra badehotellet

En af fordelene ved at vælge et badehotel i en lille landsby er, at der er kort til alting. Fra du har skiftet til dit badetøj og er trådt ud af badehotellets matrikel, er der under 200 meter til, at du kan stikke tæerne i havet. Smålandsfarvandet er i sommermånederne et af de luneste steder at bade i Danmark, og det milde klima på Sydhavsøerne gør, at sandet strækker sig hvidt og silkeblødt som et helle mellem vand og by. Her kan du uden problemer hoppe direkte i bølgen blå fra sandstranden.

Vil du prøve en anderledes oplevelse, kan du også besøge den charmerende badeanstalt fra 1870. Her finder du omklædningsrum, badebro og rutsjebane. Det er oplagt til dig, der elsker vandet, men ikke er så meget til sandet. Efter din dukkert kan du klæde om i badeanstaltens omklædningsrum, og så er du helt klar til at nyde en god frokost i restauranten på Bandholm Hotel.

Bandholm Hotel er et af de mest romantiske badehoteller Sjælland kan byde på

Nyd en romantisk middag i badehotellets gourmetrestaurant

Sætter du og din partner pris på god mad, er Bandholm Hotel et oplagt valg til jer. På selve hotellet ligger en hyggelig gourmetrestaurant, hvor der serveres udsøgte gastronomiske oplevelser bestående af friske, lokale råvarer. Med over 40.000 årlige restaurantgæster årligt er hotellets restaurant blandt de mest velbesøgte på hele Lolland-Falster og Sydsjælland. Den lækre mad kan nydes i restaurantens forskellige lokaler, herunder den smukke Glasstue, romantiske Pejsestue, hyggelige Bar & Lounge samt i sommerhalvåret den overdækkede terrasse med havudsigt.

Både hverdage og weekend kan du nyde god, traditionel dansk mad tilsat et moderne tvist fra restaurantens alsidige a la carte menukort. Retterne fra dette menukort serveres både til frokost og aften, og der er et godt udvalg af både tre- og fireretters menuer.
Skal der virkelig skrues op for romantikken, kan I også bestille gourmetmenuen i weekenden. Her har køkkenchefen sammensat en eksklusiv gourmetmenu med op til 7 retter bestående af de allerbedste lokale råvarer i sæson tilsat krydderier i form af kærlighed og kreativitet. Gourmetretterne bliver smukt akkompagneret af en vinmenu, hvor de enkelte vine er nøje udvalgt og afstemt af badehotellets sommelier til at passe til de forskellige retter.

Prøv badehotellets romantiske spabehandlinger for par

Lad afslapningen nå nye højder, og kom helt i zen med Bandholm Hotels spa- og wellnessbehandlinger, der giver ny energi til hverdagen. Her kan I fx prøve en ”lille romantik for to”, hvor I hver især får en halv times rygmassage og bagefter kan nyde en tur i jacuzzi sammen og få serveret friske smoothies og lækre fyldte chokolader.

Badehotellets wellnessafdeling byder på alt fra massage, spa og ansigtsbehandlinger til mani- og pedicure, farvning af bryn og vipper, hårfjerning med voks, og du kan få lagt en smuk makeup af en professionel kosmetolog. Uanset om I er til behandlinger hver for sig eller sammen, kan I finde noget for jeres smag, når I prøver wellness hos Bandholm Hotel et badehotel tæt på sjælland.

Badehotelophold for enhver smag

Hvad enten I er til ophold med fokus på wellness, gourmet eller begge dele, kan I finde et ophold, der passer til jer hos Bandholm Hotel. Badehotellet har også et Romantisk Ophold, der er nøje sammensat, så I som par virkelig kan koble af og nyde hinandens selskab på det charmerede badehotel nær Sjælland.

Læs flere velvære artikler