aatt-tandlæge

Tandimplantat Århus

Med et tandimplantat kan du smile bredt igen

En manglende tand kan være hæmmende, men heldigvis er der hjælp at hente i form af et tandimplantat

Det kan være meget generende at mangle en eller flere tænder. Udover det rent kosmetiske kan det blandt andet også være svært at tygge ordentligt. Hvis du har mistet en eller flere tænder eller skal have fjernet en tand, er et tandimplantat i århus, derfor værd at overveje.

Tandimplantater med krone ligner naturlige tænder

Et implantat er en kunstig tandrod. Implantatet har form som en skrue og bliver sat i kæben, hvor det gror fast. Ovenpå kommer et koblingsled – et såkaldt abutment – og ovenpå det en krone, så tandimplantatet ligner en rigtig tand.

Behandlingstiden er typisk seks måneder

Behandlingen har flere faser. Før kronen kommer på, skal skruen være integreret i kæbeknoglen. Det varierer, hvor lang tid det tager, men hele behandlingen tager typisk ca. seks måneder fra start til slut.

De fleste voksne – både unge og gamle – kan få et tandimplantat, men der er nogle patienter, hvor det ikke er den rigtige løsning.

Tandimplantat i Århus

I Århus tilbyder Åbyhøj TandlægeTeam behandlinger med gennemtestede og anerkendte implantater. Når du har besluttet dig for, at du gerne vil have et tandimplantat, starter Åbyhøj TandlægeTeam med at undersøge både dine tænder, mund og kæbe grundigt. Og der bliver taget røntgenbilleder.

Åbyhøj TandlægeTeam samarbejder med en kæbekirurg i Åbyhøj om den kirurgiske del af arbejdet. Når det bliver tid til at sætte kronen på, foregår det hos Åbyhøj TandlægeTeam.

Klinikken lægger vægt på god service og en rar atmosfære. Hvis du er en af dem, der ikke er så glad for at gå til tandlæge, har Åbyhøj TandlægeTeam også erfaring med patienter med tandlægeskræk.

Hvad koster det?

Når du overvejer, om tandimplantater er noget for dig, er det rart at vide, hvad sådan en behandling koster. Åbyhøj TandlægeTeams priser kan ses på deres hjemmeside.

Er det tid til at smile bredt og med glæde igen?

Teamet hos tandlægen der laver Tandimplantat i Århus

Læs flere velvære artikler