retro paraply

Moderne transparent paraply

Vælg moderne transparent paraply

Der er ikke så meget ved at pakke ens paraply ned, hvis man har en paraply, der er helt transparent som denne retro paraply. Der er nemlig noget helt specielt ved paraplyer generelt, som bare ikke alle forstår. Det kan være at nogle folk bare vil igennem regnvejret, hvor andre folk godt kan tage sig tiden til at sidde tilbage og se, hvad der sker rundt omkring en. Så sidder man bare tilbage med en paraply, hvor man ikke helt selv kan bestemme sig. I sådan en situation er det meget rart at have en paraply som denne transparent model, så man ikke føler sig så fanget med den, som man ellers kan føle sig.

 Ved at købe den transparente retro model, så vælger man også at gå en meget stilet paraply, man kan bruge til selv de kedeligste ting. Selveste paraplyen er ikke særlig meget og farverne i den er stort set ikke eksisterende, så det giver en meget stor frihed til, at man bare kan bruge paraplyen som man vil. Der kan nemlig godt gå et stykke tid før, man selv formår at bruge den ude i regnvejret, da man jo ikke kan være sikker på, at det netop regner inde for det næste stykke tid. Så det med at prøve paraplyen med det samme, det kan være en smule svært.

Et godt praktisk og moderigtigt valg

Der er generelt en hel del gode praktiske grunde til, at man bør vælge en praktisk transparent paraply som denne. Der er nemlig også en række fordele ved at have en paraply som denne. I modsætningen til en hel del normale paraplyer, hvor man stort set ikke kan se noget omkring en, når man går rundt med den over hovedet, så giver denne retro transparente paraply meget større udsyn. Man kan se igennem skyggen og få et meget bedre overblik over, hvad der egentlig sker og hvordan det hele hænger sammen.

Men ikke nok med at den altså på rigtige mange måder er pæn, så er den jo netop praktisk. Den giver et større overblik og med en så klokkeformet paraply, så kan man alligevel holde en hel del af sig selv tør. Det er altså en meget stor fordel, hvis man begiver sig rundt. Man kan føle sig en smule fornem med så fin en paraply i så dårligt et vejr, men det handler bare om det, at man når tør frem og alligevel formår at gøre det hele med stil.

gennemsigtig paraply - Retro transparent paraply

En elegant og simpel paraply

Paraplyer er nok en af de underligste ting, som man kan gå rigtig meget op i. Det er jo reelt kun fordi, at man skal bruge dem, når man skal ud i regnen. Det er ikke fordi, at der er så meget ved dem udover det. Det er dog der, hvor langt de fleste tager fejl. Der er nemlig en hel del ved det, som man ikke rigtig tænker over, når man hurtigt griber en af de utallige paraplyer, når man skal ud af døren og ud i regnvejret. En paraply er nemlig meget mere end et kedeligt dække mod regnen, når den siler ned på en dårlig dag.

Lang de fleste går nemlig med den klassiske paraply, hvor det egentlig bare er en ensfarvet paraply med et bestemt logo på, da man har fået den foræret af et firma eller vundet den i en eller anden slags konkurrence. Hvis man har sådan en slags, så er det ikke noget at sige til, at man har en noget kedelig opfattelse af det. Hvis man skal have en rigtig paraply, der også bare er super fin, så bør man købe en retro paraply, der er helt gennemsigtig. Det er en helt speciel oplevelse at have en paraply, der er helt transparent, når man står udenfor i regnvejret.

En ny fornemmelse af regnvejr

Når man har sådan en smart transparent paraply, så får man en helt anderledes oplevelse af regnvejret udenfor. Det er nemlig som om, at man er beskyttet på en helt anden og mere speciel måde, end hvis man bare have en normal paraply. Når man har en normal paraply, så vil formen for det meste også være anderledes. De normale paraplyer vil nemlig kun have en ganske lidt buet skygge. Hvis man derimod går efter en transparent retro paraply som denne, så er skyggen meget mere klokkeformet.

Det er også med til at give en følelse af, at man er meget tættere på regnen. Det føles nemlig som om, at man står midt ude i regnvejret og er en del af det. Dog ikke på en måde, hvor man finder det ubehageligt eller man bliver våd. Man står som midtpunktet og ser regnvejret på en helt ny måde. Når man står inde i den transparente klokke af en paraply, så kan man se direkte ud i regnen. Man kan stå i sit eget tørvejr og holde øje med alt det, der sker omkring en. Det er en helt speciel følelse, som man helt klart bør prøve. Derfor kan man med fordel købe en transparent paraply som denne.

retro paraply

Læs flere artikler