Omsorg og teknik logo

Bedre Søvn

Bedre Søvn

Bedre søvn med Omsorg og teknik

Få Bedre søvn gennem Omsorg og Teknik.

Omsorg og Teknik, er et lille firma som vil ændre måden, hvorpå hjælpemidler til private er tænkt, brugt og fremstillet.

Samtidig har stifterne af Omsorg og teknik, et stærkt personligt kendskab til handicapområdet, med ADHD, Epilepsi og Autismespektrumforstyrrelser, som det primære.  Vi ved hvor vigtig det er at få en bedre søvn.

Insiderviden om bedre søvn.

Vi har arbejdet med IT hjælpemidler i mere end 8 år og indenfor handicapområdet i mere end 15 år. Med udgangspunkt i vores egen erfaring og insiderviden, har vi startet Omsorg og Teknik, hvor vi ønsker at gøre tingene på en anden måde.  

Som udgangspunkt, har vi en stærk tro på at hjælpemidler skal være tilgængelige for menigmand. Tyngdehjælpemidler, er blevet dyre og svære at få bevilget, fordi de er dyre. Det er en lang og opslidende proces. 

Samtidig mener vi, at det bør være tilgængeligt. At alle skal have mulighed for selv at anskaffe sig hjælpemidler og at disse skal være af en kvalitet, ikke set før på det danske marked. 

Tyngdeprodukter giver bedre søvn.

Vi tror på, at vores tyngdeprodukter, til at afhjælpe uro, angst, stress, depression osv, skal være blottet for kemi og skal have økologi, naturfyld og bæredygtighed, som deres største og stærkeste ben. Samtidig er vores produkter lokalproduceret, hvilket mindsker CO2 udledningen. 

Vores produkter er syet i ØKOTEX bomuld og alt vores fyld er økologisk og bæredygtigt produceret. 

Omsorg og Teknik siger NEJ TAK til plastik og har et samarbejde med organisationen NEJ TAK til plastik.

Alt vores fyld er varmebehandlet og støvfrit. Derfor yderst allergivenligt. 

Vores standardprodukter er tyngdedyner i voksen størrelse med en vægt på ca 7,5 kg. 

Speltdynen.

7,5 kg velvære og krammer. En helkropslig krammer, næsten lydløs og duftløs. Dynen kan du lægge ovenpå en normal dyne eller tæppe, eller have den direkte på kroppen. Hvis du har den direkte på kroppen, virker dynen kølende. Hvis du har det med at fryse ved nattetide, kan du med fordel varme dynen på 50 grader i almindelig ovn. 

Bedre søvn med Omsorg og teknik

Kirsebærdynen.

7,5 kg dyne. Velvære og helkropslig føling, fra top til tå. Kirsebærdynen, har en beroligende raslelyd, da stenene er hule. Dynen har en svag duft af kirsebær. Denne forsvinder efter kort tids brug. Dynen kan varmes både i ovn og tørretumbler. På den måde, kan dynen give optimal afslapning og velvære – til at komme ind i søvnen eller roen. Modvirker stress og angst. 
Dynen kan vaskes ved 60 grader. Vi anbefaler altid, at tørre dynen i tørretumbler, da det på den måde sikrer at alt vandet kommer ud af de hule sten. 

Vindruekernedynen.

7,5 kg optimal velvære og krammer. Kombinere de bedste egenskaber fra begge vores andre dyner, i en dyne – hvis du er typen som både er lydfølsom og vil have en dyne som kan vaskes og tørres. Vindruekernedynen kan både bruges direkte på kroppen eller ovenpå normal dyne eller tæppe. Den virker i sig selv afkølende, men kan også varmes – så man kan bruge den til intens afslapnings terapi. 

Vindruekernedynen er vores mest populære standard produkt. 

Prisen på standard dyner ligger fra 1500 kr. 

Alle vores dyner, laves standard også som babydyne med en standardvægt på 2 kg og en juniordyne med en standardvægt på 4 kg. Alle dyner kan efter kundens ønske tilpasses efter vægt. – Samtidig kan vi lave præcis den farve, som I ønsker. Fx : Min datter med ADHD elsker FROST og hendes største ønske er at kramme med Elsa og Anna om natten. – Så laver vi en ELSA og ANNA tyngdedyne, med den vægt barnet ønsker – og en tryg og kærlig prinsessesøvn kan indledes. 

Få bedre søvn med SPIDERMAN.

Det kan også være, at SPIDERMAN er helten i din autist-søns liv og han skal være den der kan hjælpe med at få søvnen til at komme. Så laver vi en SPIDERMAN dyne til din søn. 

Standard babydyne 500 kr. og juniordyner starter fra 800 kr. 

Da alle vores produkter er lokalproduceret og 100% kontrolleret af os selv, har vi mulighed for at lave alle former for tyngdeprodukter, efter vores kunders ønsker. 

Alle dyner kan…

Alle vores dyner, kan tilpasses i vægt eller hvordan vægten er fordelt. VI har lavet dyner, som er lettere end standard og tungere end standard. Vi har lavet dyner, hvor alt vægt er centreret på midten og omkring hoften på brugeren. 

Vi har lavet dyner, som er syet i ekstra stærkt stof som fx Denim, hvis et barn eller en voksen river og slider meget i stoffet. – med ekstra forstærkninger på syninger. 

Det er kun fantasien som sætter grænserne. 

Alle vores dyner, har en lav massefylde og er derfor nemme at have med på ferie eller overnatning. De kan som oftest være i en almindelig mulepose, med mindre der er tale om en dyne med ekstra høj vægt. 

Vi laver selvfølgelig også tasker, hvis dette ønskes. 

Dynerne er vores bestseller og vores mest kendte produkter, men vi laver mere og mere, andre former for tyngdeprodukter. Som eksempler kan vi nævne: Tyngdeveste, Knæstykker og Sovepøller. 

Tyngdevest eller tyngdebeklædning.

Med øje for at det ikke behøver at være fuldstændig iøjnefaldende at have et handicap eller udfordring, laver vi også tyngdeveste. Dette i tæt samarbejde med modtageren. Vi vil gerne lave tyngdeveste, som er så tæt på almindeligt tøj som muligt, så det ikke er synligt på lang afstand, at man er bærer af et hjælpemiddel. 

Cowboyvest.

I samarbejde med en ung mand, på et bosted har vi fx lavet en cowboyvest, med 6 kg tyngde. Denne kan tilpasses, så den kan blive tæt, hvis det er det der er brug for eller løsere, hvis det blot er vægten, som der trænges. 
Fysiologisk set, er en tyngdevest en god idé. Specielt hvis den både giver tyngde, men også har muligheden for at spændes ind. Det at ‘bære noget’, kan for mange neurologisk udfordrede personer, give en samling på krop og ånd, hvorved de kan opnå et større fokus. Når denne også kan spændes ind, får de en større kontakt med deres krop og derved kan der oftest skabes større ro og fokus, hos den som bærer vesten. 

Priserne på tyngdebeklædning ligger fra 3000 kr. 

Ambassadører for bedre søvn.

Vi er ambassadører for, at tyngdebeklædning ikke behøver at fylde meget og ikke behøver at ligne en skudsikker vest. Samtidig, skal det være muligt, at betale. – også selvom der er tale om et costum produkt. 

Knæstykke der giver bedre søvn.

Et knæstykke kan afhjælpe urolige ben og utryghed. Det lægges over benene, når man sidder i en stol (kørestol) sofa, lænestol eller ligger. Der er lommer med plads til hænderne, telefon eller fjernbetjening. Alt dette, er i sig selv ikke specielt. Det der gør vores produkter helt særlige er, at vi igen vælger at tage den lidt længere. 
Vi ønsker at lave produkter, du har lyst til at have liggende fremme. Som ikke nødvændigvis skriger af hjælpemiddel og som også ser pænt ud. Vores knæstykker, laves i den vægt du ønsker. Som standard med denim på undersiden og cognacfarvet eller sort blødt møbelskind på toppen. De har en lækker og luksuriøs følelse og giver lyst til at bruge hjælpemidlet. 

Priserne ligger fra 1200 kr. 

Sovepøller når du vil sove godt.

Traditionelt set er sovepøller og ammepuder lavet med fyld af krøyerkugler, eller forskellige former for latex eller polyesterskum. Vi laver derfor sovepøller med naturfyld. Speltavner, som er varmebehandlede og støvfri, dermed allergivenlige. 
Speltavner har en høj massefylde og en lav vægt og kan derfor bruges til at lave store puder eller pøller, som giver tryghed, ved at sove omkring eller opaf. 

Lige det sidste.

Vores sovepøller og puder, laves med den udformning som kunden ønsker. Priserne ligger fra 1500 kr. 

Vi elsker at hjælpe jer med at få en bedre søvn og vi elsker når vores kunder har ro i kroppen og sover godt. Skal vi hjælpe dig?

retur til forsiden