Bil kirkegården - Plakater til stuen - WoowPlakater

Plakater til stuen

Hvilke skal jeg vælge når jeg vil have plakater til stuen?

At finde fede plakater til stuen kan være en jungel for selv det trænede øje. Vi vil jo alle gerne have flotte plakater når det er til stuen. Det er jo et af de rum i hele hjemmet som vi opholder os i mest. Faktisk så er stuen og køkkenet kernen i vores hjem og som boligerne bliver bygget i dag så går vi efter store åbne rum der ofte inde holder stue og køkken i et. Hvis du leder efter inspiration til nye plakater i stuen eller generelt fede plakater til hjemmet så hjælper denne artikel dig til at finde masser af inspiration.

Men hvordan vælger du plakat kunst som du kan holde ud at se på?

Først og fremmest skal du finde ud af hvilken type plakater du vil have ind i din stue. Skal det være retro plakater, natur plakater, kunst plakater eller vil du have bil plakater eller design plakater eller du vild med citat plakater? Det kan også være plakater af dyr eller kendis plakater der er jo et hav af plakater til boligen at vælge imellem.

Kunst plakater til stuen

Hvilken størrelse plakater skal jeg vælge til stue.

Plakaterne skal passe til størrelsen på rummet. Det skal ikke være kæmpe store plakater til små rum så giver det meget mere mening hvis du vælger mindre og måske flere billeder og ofte så er det også billiger at vælge små plakater til stuen. Du skal vælge billeder til stuen som vil falde naturligt ind på din væg. Det er også vigtigt når du vælger en stor plakat til stuen at kvaliteten er høj og det sikre du dig kun ved at undersøge hvad andre siger om deres plakater. Et god sted at kigge efter anmeldelser på kvaliteten af plakaterne er på Google

Hvilken farver skal mine plakater være til stuen?

I bund og grund så kan du vælge lige så mange farver som du har lyst til. Nogle mennesker vælger faverige plakater til stuen da de gerne vil have liv og glade dage der hvor de opholder sig. Andre vil hellere have mere neutrale plakater hvis deres farve stil er meget sart. Jeg plejer dog at sige at det er nemmer og billigere at skifte en plakat ud end det er at male en væg eller skifte sofaen ud. uanset om du vil have knald på farverne eller om du vil have minimalistiske designs med neutrale og dæmpede farver så finder du inspirationen her

Gymnastik salen Retro plakater

Retro plakat til min stue

Retro plakater er meget oppe i tiden men selv om vi snakker retor så kan det sagtens være moderne plakater til stuen der pryder billedet. Faktisk så kan plakaten være meget moderne men det som er afbilledet kan være meget retro. En af de ting som vi går op i er netop at fange motiver af retro ting. Som eksempelvis denne old gamle 2CV der helt sikkert er udtjent og aldrig kommer til at køre igen. Men hvorfor lade den dø når vi kan få glæde af den udtjente 2CV som en super flot moderne plakat til vores hjem.

2CV plakter til stuen

Mange sælger plakater til stuen og kontoret.

Udvalget af plakater til hjemmet er eksploderet og i dag kan vi købe plakater i et hav af webshops og lokale butikker. Men hvorfor købe vægbilleder til stue som alle andre har? mange af os søger unikke plakater. Vi vil gerne have unikke plakater til stuen – fede plakater der ikke findes hos vores nabo eller bedste venner.

Et lyn hurtigt kig på Google afslører næsten 7 millioner hits når vi søger efter en plakat til vores hjem. og inden vi får kigget os igennem alle de sider så er vi blevet blinde og kan ikke kende dem fra hinanden. Ofte er plakaterne så ens så det er til at blive dårlig over. Vi gider jo ikke at se en kopi hos vores venner af den plakat vi selv lige har købt. Ligegyldigt hvilken slags unikke fede plakater til hjemmet, du leder efter, garanterer vi for, at vi gør vores til, at du finder smukke motiver i dag.

Inspiration hvor du finder plakater til stuen du ikke har set før

Et af de steder som vi har fundet hvor du kan se unikke plakater er her Der finder du flere hundrede posters der ikke findes andre steder på nettet. Dette er en oversigt over mange af de specielle og spændende motiver der findes. Ikke kun de kedelige, smagsløse plakater som vi har set alle andre steder men lige netop de motiver du ikke ser andre steder. Motiver du gerne vil have som plakater til i din stue.

Du vil finde inspiration til plakater til alle rum, ikke kun stuen eller kontoret. Du vil også kunne finde plakater til børne værelset eller sågar i køkkenet. Udvalget dækker mange stilarter og henvender sig således til de forskellige skandinaviske hjem. Mange af plakaterne er det vi kalder fotoplakater som er taget af Urban explorer der rejser rundt i Europa og finder unikke steder som de foreviger og tager med hjem så du kan få unikke motiver ind i dit hjem. Det er med garanti også det bedste sted at købe plakater.

Sindsygehospitalet Plakater til stuen

Læs flere spændende artikler på Blog Universet

1 kommentar

  1. God artikel, giver et fint indblik i hvad som er vigtigt at huske på ved valg at plakater/ kunst i hjemmet.

Comments are closed.