Find ro i livet

Selvudvikling og behandlinger

Traume forløsning, selvudvikling og behandlinger

Selvudvikling og behandlinger sammen med traume forløsning kan ændre dit liv.

Vi skal ikke nøjes med okay, vi skal stræbe efter fantastisk. 

Med selvudvikling og behandlinger kan du ændre dit liv nu, hvis du vil det. 
Det er ikke altid lutter lagkage at ændre på sit liv. Gamle mønstre og traumer kommer op så du kan blive healet.
Men jeg lover dig at det er hele rejsen værd at kigge ind ad. 
Når du kigger ind ad hver gang der er noget der trigger dig, vokser du enormt.

Lad os sige at hende der står foran dig i køen når du handler i netto. Hun har lagt en mega flot make up. Hun har kæmpe øreringe på og tyl skørt. Så kan det være du ville få tanken ”Hun er da godt nok lidt for meget”, men handler det om at du ikke tillader dig selv at være for meget???

På den måde lære alle dine triggere dig hvad du har skygge på – det hedder skyggearbejde, og er mega spændende. 
Når du begynder på din selvudviklingsrejse er det vigtigt at huske at der ikke er noget rigtigt eller forkert. Det er okay at spørge om hjælp. 

Selvudvikling

Lad mig fortælle dig lidt om meditationer

Jeg brænder for at hjælpe dig med at heale. Du er måske vokset op og har lært at lægge låg på dig selv. Du er måske kommet væk for fra din integritet.

Jeg brænder for at hjælpe dig med at finde tilbage til din integritet og heale din krop. Alle har traumer og kroppen husker alt, det er ikke kun dig. Traumer behøves ikke være en ulykke, det kan de være men det kan også være at vi siger nej men grænsen alligevel bliver brudt.
Når du begynder at lukke op for de sider du har lukket ned i løbet at dit liv, kommer der mange følelser og oplevelser op til overfladen. 
Derfor har jeg skabt healings-meditationer. Det er meditationer jeg selv bruger, når jeg har brug for en guidning til at finde tilbage til mig selv.
Jeg har skabt meditationerne så de kan hjælpe dig med at finde ro, svøbe alle dine celler i kærlighed og give dig troen på dig selv tilbage. 

Lidt om holistisk energiterapi

Vores kroppe er helt fantastiske. Den ved altid hvad du har brug for og arbejder hvert sekund for at holde dig i balance og holde dig i live. Når du går ind og arbejder med kroppen, går du ind og hjælper kroppen med at skabe balance. Sygdomme udspringer af ubalancer i kroppen, ved at hjælpe kroppen med at genoprette balance, får sygdommen mulighed for at forsvinde og du kommer til bunds i hvad der skabte sygdommen – hvilket er mere vigtigt end at helbrede sygdommen, for ellers så kommer den bare igen. 

Cellerne husker alt, alt det fantastiske og mindre fantastiske du har oplevet. Derfor kan du også ved at heale og opgradere dit mindset, hjælpe din krop til at give slip på alt det der giver spændinger. For istedet at huske på alt det lækre, der giver smidighed, flow og balance i din krop. Alt kroppen vil, er alt holde dig i live og hjælpe dig med at opnå dine drømme. 

Du er så vigtigt for os alle. Din genizone og alle dine talenter skal ud til alle der har brug for det. Vi har alle sammen, hver vores talenter. Mange har bare lagt låg på talenterne. 
Det er på tide at vi finder tilbage til os selv og vores talenter så vi kan stå stærkt i os selv og stå i vores lys. 

Det er en af grundende til at healing er så powerfyldt. Vi behøves ikke forstå det med vores hovedet, for vores krop forstår det. Alt det er en del af selvudvikling og behandlinger hos mig.

Det er derfor mine meditationer er skabt, så de kan hjælpe dig hver gang du har brug for det. 

Find ro i livet med meditationer

Lad kærligheden flytte ind i dit liv.

Når kærligheden får lov til at flytte ind og sprede lys i din hjerne så begynder magien at ske. Når du ser dig omkring med kærlighed for øje, så begynder du at stråle på en helt speciel måde. Andre mennesker kan tydeligt se forskel på dig, og ingen er i tvivl om at der er en følelsesmæssig forskel.

Når det er sagt så er det ikke ensbetydende med at du aldrig skal føle frygt. Der findes ikke gode eller dårlige følelser. Følelser kan alle sammen noget forskelligt. Nogle følelser er bare mere hensigtsmæssige end andre.

For mange år siden da der levede sabeltigere, var det frygten der gjorde vi overlevede. Det var frygten der gjorde at vi undgik at ende i sabeltigerens mave. I dag tror frygten at der stadig lever sabeltigere, frygten ved ikke at sabeltigere er uddøde. Det må vi fortælle den.

Vores følelser fortæller os noget hele tiden, vores job er at lytte til følelserne og forstå hvad budskabet er. Derfor husk at alle følelser har et budskab til dig.

Styre din frygt, dele af dit liv?

Jeg husker hvordan frygt styrede mit liv. Jeg kunne forstille mig det værste. for så var jeg forberedt – I dag er jeg styret af kærlighed. Frygten kan godt komme op i mig, men når den gør så ved jeg at det er frygten. Jeg minder den blot om, at i mit hoved er der kun plads til kærlighed.

Jeg ser ofte for mig at frygten tror vi har bygget en penthouse lejlighed til den. Et sted hvor den kan ligge og drikke champagne i boblebadet og styre showet. Men vi bliver nødt til at smide frygten ud, opsige lejeaftalen og byde kærligheden velkommen. 

Jeg gik turen før dig.

Jeg har selv gået vejen, og går den stadig hver dag. Derfor vil jeg elske at støtte dig i din process. Vi kan alle samme noget forskelligt, Vi har forskellige genizoner og min genizone er healing. Jeg vil sindssygt gerne hjælpe dig med at finde din genizoen gennem meditationer, fysisk behandling, eller begge dele. 

Min egen rejse.

Jeg startede min egen selvudviklingsrejse da jeg sagde mit job op. Jeg var fuldstændig uvidende om hvad jeg skulle herefter med mit arbejde og mit liv. Jeg endte med at tage til Indien og tage en hatha yoga lærer uddannelse. Jeg brænder for at forbinde det fysiske og psykiske og hvordan man kan heale sin krop med sit mindset. Jeg har derfor uddannet mig inden for mad og følelser og OPPE guidning. Det handler om at flytte sig fra modstand. Jeg dyrkede offerrollen helt vildt, det var andres skyld at jeg ikke var hvor jeg ville være osv. Jeg havde middelmådige dage, jeg var sådan ”okay” hver dag.
En dag sagde en veninde til mig ”Vi skal ikke bare have okay dage, vi skal have gode dage” og det ændret min tankegang. 

Min egen udvikling det sidste år.

Jeg begyndte at åbne op for de sidder jeg havde lukket ned for. Jeg begyndte at turde drømme og vigtigst af alt så begyndte jeg at tro på mine drømme. Når jeg sidder og skriver den her artikel, går det op for mig hvor meget udvikling jeg har været igennem det sidste år. 

Selvudvikling og behandlinger.

Jeg er under uddannelse hos Katrine Birk til holistiske energiterapeut og mentor. Jeg tilbyder derfor behandlinger med alt fra zoneterpi, cupping, cranio sakral, akupressur, EFT, healing og meget mere. Behandlingerne foregår i mit hjem på sjælland. Her laver jeg behandlingerne intuitivt så jeg mærker ind i lige præcis hvad din krop har brug for. 

HUSK ALTID.
Du har så meget at byde den her verden og verden er et bedre sted fordi du er her. 

Verden er et bedre sted

Jeg sender dig i masse kærlighed og håber vi mødes til en behandling eller energimæssigt til en masse dejlig healing. 

Vil du vide mere om mine meditationer så er du meget velkommen til at kigge her

Læs flere artikler her